Dieren

Hoe een Coton de Tuléar-hond te baden

Pin
Send
Share
Send
Send


Dit type honden heeft een witte vacht van groot uitsterven, helemaal glad, zijn dat soort honden die alleen hun neus kunnen zien.

Bovendien heeft het een eigenaardigheid om speels en sociaal met iedereen te zijn, houdt het altijd op natte plaatsen en om die reden is het altijd een hoofdpijn om het te baden en het als een witte katoen achter te laten.

Uitgaande van dat u moet weten dat het een probleem is bij mensen bij het uitvoeren van hun persoonlijke hygiëne, is het voor de eerste keer ingewikkeld.

Daarom is het noodzakelijk om te proberen het te wassen, correct en snel. Daarmee vermijd je iets te hebben type ziekte of bacterie, bij gebrek aan netheid.

Doe niet alsof hij vastgebonden is, wat een slechte zaak voor hem zou zijn, omdat zijn gedrag het niet verdient. Wat u moet doen, is discipline beginnen injecteren en het op een volledig schone plaats hebben.

Al deze details uitgelegd, wil ik je een aantal stappen geven die effectief zijn tijdens het baden.

Volg de stappen!

Manieren om een ​​Coton de Tuléar te baden

Probeer dat voordat je gaat baden de vacht goed is ontrafeld, dit de eerste stap is die je dan veel werk bespaart.

Zoals je weet is het haar exorbitant en daarom moet je het goed onderbrengen, en dan doorgaan naar de volgende stappen.

Na het kammen en ervoor zorgen dat het water warm is, is het jouw dosis zeep.

Probeer te zoeken naar speciale producten voor honden, die u veel taken zullen besparen, vooral op de lange termijn. Daarom is het het beste om naar een specialist te gaan die een speciale chemische stof voor de vacht van dat huisdier aanbeveelt.

  1. Reinig uw speciale onderdelen

Wanneer u de zeep schoonmaakt, worden uw essentiële onderdelen schoon, waar deze meestal vuil wordt.

Het meest normale is dat het vuile niet wordt opgemerkt, maar ze hebben gebieden met een overmaat vies, dat u fundamenteel moet reinigen.

Een van die onderdelen zijn de nagels, ze moeten in goede staat zijn.

  1. Kam je vacht

Op het einde is het altijd noodzakelijk om je vacht opnieuw op een delicate manier te kammen, een beetje crème aan te brengen om te kammen, zodat het proces gemakkelijker is.

Evenzo moet u zich ervan bewust zijn dat er geen knopen in uw lichaam zijn gemaakt.

Laatste suggesties

Zoals u zag, is de procedure uiterst eenvoudig, omdat het geen agressieve dieren zijn, maar eerder een goede metgezel voor het huis.

Wat stel ik voor dat u hierna doet?

Probeer het dagelijks te borstelen, zodat het haar niet verstrikt raakt of mishandeld wordt, maak geen misbruik van de baden op een rij, pas dit proces op tijd toe.

Zeker als je je haar knipt, is het beter dat je naar een specialist in de omgeving gaat, zodat het er stralender en spectaculairder uitziet. Dit is echter een hond die aandacht van de eigenaar nodig heeft en jij als verantwoordelijke moet hem die liefde geven.

HYDRATIE AAN HET EINDE VAN HET BAD

Weigeren synthetische oliën. De meeste nertsoliën in de apotheek zijn synthetisch. Ze werken niet. Vet en geel. Als je goed observeert, zul je zien dat het droog is als je je haar wast en ontvet. De huid integreert geen synthetische nertsolie.

Breng na het spoelen een goede vochtinbrengende crème aan. Los de vochtinbrengende crème op in water en doe het mengsel in een goede spray of in een mengbus. Het is heel belangrijk dat het een product is dat de pH van uw huid respecteert.

De beste zijn degenen die ik aanbeveel. Ze hydrateren veel, voeden, beschermen en helpen beschadigd haar te repareren. Het zijn producten die met uitstekende zorg zijn gemaakt. Vermijd knopen en krijg een deken bevolkt en los, zonder uw huid te veranderen.

HYDRATIE UIT HET BAD

Dit is heel belangrijk, droom er niet van dat de badkamer voor alle nodige hydratatie zorgt. Je huid en mantel kunnen niet alle voedingsstoffen die ze nodig hebben uit het bloed halen, ze worden continu uitgedroogd. Het is noodzakelijk dat u vaak externe vochtinbrengende crèmes aanbrengt. Anders zal het haar broos worden, breken en verstrikt raken.

Daarom, zelfs als u het baden niet "aanraakt", spuit dan voldoende vochtinbrengende agent op uw haar wanneer u het nodig hebt, zodat het wordt geabsorbeerd door de huid en de mantel. Vooral als het winderig is, zul je zien dat het haar je om de twee of drie dagen zal vragen om je hydraterende product te sprayen. Gebruik een die niet hoeft te worden gespoeld.

Borstel het regelmatig, maar vergeet niet om een ​​beetje vochtinbrengende crème te spuiten voordat u dit doet, zodat de kaart of borstel niet breekt of dergelijk kostbaar haar afscheurt. Poets voorzichtig. Gebruik een zachte metalen borstel met weerhaken zonder bal op de punt. Ik raad Ibáñez zachte borstels of zwarte zachte borstels aan. Voor het drogen van de mantel, vindt u het wellicht comfortabeler om uzelf te helpen met een zachte kaart. Ik raad zachte kaarten en extra zachte en flexibele dubbele kaarten Ibáñez aan.

Als u pakketten in een deel van uw lichaam gaat nemen: gezicht of rok, gebruik een goede sprayolie, een goed tissuepapier, indien mogelijk wit, en enkele speciale gummies die het haar niet breken. Het doel van het verzamelen van de mantel met pakketten is om deze maximaal te beschermen tegen externe agressies: verwarming, wind, urine, spelen met andere honden, enz.

SLOTBEPALING

Gebruik als laatste afwerking van de rok een rechte schaar van meer dan 18 cm. hoge precisie Gebruik een metalen kam van 15 tot 19 cm. voor de juiste plaatsing van het haar voor het knippen. Op die manier zal het eindresultaat nauwkeuriger zijn. Om de benen rond te maken, raad ik aan dat je een schaar gebruikt om vrij gesloten tanden te vormen.

Knip het haar van de kussens van de handen en voeten. Als u het gemakkelijker vindt, gebruik dan een kleinere schaar.

PERFECTE AFWERKING. VOORBEREIDING VOOR TENTOONSTELLING

Een goede mantel heeft een genetische basis, maar bovenal is het de prijs voor goed onderhoud. De tijd die we hebben voor een tentoonstelling is essentieel.

Wanneer de tentoonstelling wordt aangekomen met een opgeblazen mantel, veroorzaakt door de reis, wenden de exposanten zich tot afgewerkte producten die een gevoel van een volle, dampige mantel geven.

Verwaarloos de kleur niet. Vergelijk objectief de kleur van uw hond met die van de winnaars. Presenteer geen hond met een vervaagde kleur, geen glans. De kleur 'wordt ook gemaakt en onderhouden'. Het is heel praktisch om witte krijtspray, reep of poeder in je koffer te dragen. Je kunt de roze delen van het traanvocht altijd corrigeren met het krijt of het traanpotlood. Gebruik de Kw Antilagrimeo. als preventie

Als het tijdens de reis vlekken krijgt, spuit dan de vlekken in de tentoonstelling met een specifieke droge shampoo, of met je gebruikelijke versterkende shampoo die erg verdund is in water (een deel van shampoo in twintig water). Wrijf en droog vervolgens met een absorberende doek. Het laat al het vuil achter. Spray vervolgens licht je gebruikelijke vochtinbrengende crème en droog met een droger, waarbij je de mantel heel goed uitrekt met een zachte borstel met weerhaken.

Zodra ons werk is voltooid, spuit je vijf minuten voordat je de ring binnengaat een antistatische spray en een witmaker op, zodat de hond de helderheid en het ideale gordijneffect binnenkomt.

Een verkleurde truffel heeft een heel slecht effect. Zelfs als je eraan gewend bent geraakt om haar zo te zien, zal de rechter je aandacht vooral vragen. Aarzel indien nodig niet, gebruik dat product genaamd "Black and Bright Truffle". Breng het de dag ervoor aan.

Als u rode ogen hebt vanwege de vermoeidheid van de reis of om een ​​andere reden, doe dan een druppel oogdruppels in elk oog. Koop het bij een apotheek.

Pin
Send
Share
Send
Send