Dieren

Hoe een kinderkamer voor mijn kat te kiezen

Pin
Send
Share
Send
Send


De kat is een zeer schoon dier en het eten wordt meestal de hele dag door toegediend, dus we kunnen het de hele dag alleen thuis laten, zelfs als we het weekend buiten doorbrengen. Wanneer de reis langer dan twee of drie dagen duurt, wordt aanbevolen om het in een kinderdagverblijf te laten dat gespecialiseerd is in uw zorg.

Deze overwegingen zijn niet van toepassing op honden, omdat honden twee of drie keer per dag moeten uitgaan om naar het park te gaan en om deze reden is het zelfs raadzaam om ze in de kinderkamer achter te laten om de dag door te brengen als we gaan vanaf het punt van de ochtend tot laat in de middag.

Het advies is echter precies hetzelfde voor alle soorten PET, hond, kat, fret, konijn, hamster, vogel, schildpad ...

De aanbevelingen zijn twee:

  1. Dat is het centrum waar we het achterlaten zich strikt houden aan de WET. Het moet een zoölogische kern zijn die wordt erkend door de DGA, ze moeten de bijbehorende factuur afgeven en moeten ook een overeenkomst hebben met een dierenarts die de naleving van de WET garandeert en een ziekte kan herkennen in het geval dat uw kat of kat ziek wordt.
  2. Dat u dat centrum bezoekt en dat zij uitleggen onder welke omstandigheden zij voor uw huisdier zullen zorgen en dat zij u de faciliteiten en met name de accommodatie voor uw kat of kat laten zien

Het is erg belangrijk om deze aanbevelingen op te volgen om er zeker van te zijn dat uw vriend in goede handen is en niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Dit is de reden waarom katten bijten wanneer ze geaaid worden

Als dit alternatief echter niet haalbaar is, zijn er veel kinderdagverblijven voor katten die u kunt gebruiken, hoewel het voor het gebruik ervan nodig is om een ​​aantal wijzigingen aan te brengen.

  1. Vraag om aanbevelingen: Gatero-vrienden kunnen een dienst voorstellen die ze hebben gebruikt. U kunt dus rekenen op het advies van iemand die u vertrouwt en die u voldoende veiligheid zal geven om uw huisdier in de kinderopvang te laten die zij aanbevelen. De dierenarts om advies vragen is ook een goede optie.
  2. Bezoek de plaatsen: Natuurlijk, zelfs als u de criteria van uw dierbaren of de professional die voor de gezondheid van uw huisdier zorgt vertrouwt, moet u een persoonlijke inspectie uitvoeren naar de plaats die zij aanbevelen om de hygiënische omstandigheden, de geschiktheid van het personeel, hoe zijn de sites in waar ze de katten huisvesten en als ze goede ventilatie, torens, krabbers en verschillende spellen hebben om hun dagen op een aangename manier door te brengen. Bovendien zal het observeren van andere dieren die in de plaats zijn gehuisvest je een idee geven of ze het naar hun zin hebben of niet.
  3. Een vorige test: Als de reis een of meerdere weken duurt, is het raadzaam uw huisdier van tevoren op de gekozen locatie te laten om te zien of uw huisdier een goede ervaring heeft. Het is zelfs belangrijk voor de kat om te begrijpen dat het een tijdelijke verandering van woonplaats is en dat de eigenaar voor hem terugkeert.
  4. Contactgegevens en kenmerken van het huisdier: Als de kwekerij voor katten de test doorstaat, is het erg belangrijk dat u het telefoonnummer van iemand in de stad achterlaat die kan gaan als er zich een noodgeval voordoet. Bovendien moet u informeren of uw huisdier speciale zorg nodig heeft bij het voeren, verzorgen of een bepaalde gezondheidstoestand heeft. In het ideale geval informeert u de zorgverleners over elke toestand van het huisdier en geeft u hun concentraat als u bijvoorbeeld een dieet hebt voor gecastreerde, te zware of zieke katten.
  5. Heb de goedkeuring van de gezondheidsautoriteit: Zoals elk dierenverwerkingscentrum moet de kinderkamer voor katten beschikken over certificaten waarmee ze tijdelijk onderdak voor huisdieren kan bieden. Het moet zich op een zichtbare plaats bevinden en als u het niet kunt vinden, vraagt ​​u de beheerder of manager om het aan u te tonen.

Laat uw huisdier ten slotte nooit alleen thuis zonder toezicht van een persoon. Hoewel katten onafhankelijk zijn en een dag of twee alleen kunnen doorbrengen, is het noodzakelijk dat iemand zich bewust is van hun behoeften. Bovendien kunnen katachtigen depressief zijn in afwezigheid van hun eigenaren.

Wees voor de vakanties van Heilige week, halfjaar of december, op elk moment van het jaar Als u een reis plant, moet u van tevoren denken waar of onder de hoede van wie uw dier zal verlaten. In het geval u een nodig heeft kinderkamer voor kattenHet is belangrijk dat u enkele aanbevelingen in gedachten houdt, zodat de ervaring geen trauma voor uw kat wordt.

Het eerste dat u moet weten, is dat katten territoriale dieren zijn, voor wie elke verandering in hun habitat stress veroorzaakt. Daarom zou de eerste optie altijd moeten zijn laat ze onder toezicht van een familielid, vriend of oppas (of) Je kunt door je woning gaan om ze te voeren, het water te verversen en de kattenbak schoon te maken. Dit voorkomt verplaatsingen die hun dagelijks leven verstoren en ongemak bij dieren kunnen veroorzaken.

Tips voor het kiezen van het res>

Het idee is dat uw hond een comfortabel, vermakelijk en trauma-vrij verblijf heeft In afwachting van uw terugkeer. dan:

- Raadpleeg familie en vrienden om plaatsen aan te bevelen waar zij in dit verband goede ervaringen hebben gehad. De dierenarts kan ook een goede informatiebron zijn.

- Je moet Zoek vooruit en bezoek verschillende plaatsen om een ​​goede vergelijking te maken.

- Hoewel de tarieven afhankelijk zijn van de aangeboden diensten - sommige woningen hebben zelfs een zwembad en hebben televisie met gesloten circuit zodat u uw huisdier via internet kunt zien -, wantrouw de buitensporig goedkope.

Eenmaal op zijn plaats, moet u zorgvuldig observeren:

- De hygiënisch-sanitaire omstandigheden van de voorzieningen. Als het niet schoon is, kunt u beter naar de volgende optie gaan.

- De staat van de gehuisveste honden. Ze moeten gelukkig, netjes en schoon water tot hun beschikking hebben.

- Als de residentie een veterinaire dienst en een vergunning heeft die de ontwikkeling van zijn activiteit toestaat. Vraag, als deze gegevens niet zichtbaar zijn.

- Laat er zijn voldoende ruimte voor honden om te spelen en te oefenen. Controleer ook of ze worden uitgelaten en onder welke omstandigheden.

- Dat heeft de vestiging goede ventilatie en luchtuitwisseling –Om infecties van aandoeningen van de luchtwegen te voorkomen– en dat het verhit is.

- Dat de vloeren niet poreus zijn, zodat ze geen overblijfselen van urine en parasieten herbergen.

Besteed speciale aandacht aan de kooien die bedoeld zijn als huisdieropvang. Ze moeten breed en individueel zijn, om mogelijke incidenten met andere dieren te voorkomen. Als je meer dan één hond hebt, kun je grotere verblijven aanvragen om ze bij elkaar te plaatsen, zodat ze niet zoveel missen.

Zorg er ook voor dat de kooien schaduw en dak hebben, waardoor de andere honden en de verzorgers kunnen worden geobserveerd en dat ze een ruimte hebben zodat uw hond weg kan gaan en rustig kan rusten. Vink ook de optie aan om uw huisdier met een deken en speelgoed naar keuze achter te laten, zodat u zich prettiger voelt. Ze mogen je deze mogelijkheid niet ontzeggen.

Het is ook essentieel dat de plaats permanent bewaakt wordt - dag en nacht - dat dieren altijd veilig zijn. Vergeet dit detail niet te ontdekken.

Wat moet je verwachten van een goed hondenverblijf

Een betrouwbare plaats moet op zijn beurt:

Vraag uw gezondheidskaart dat bevestigt dat uw hond gevaccineerd en ontwormd is.

- Vraag in geval van nood om meer dan één telefoonnummer. Idealiter laat u naast het uwe het nummer van een familielid achter dat in de buurt van de kinderkamer woont.

- Zorg voor een contract waarin, naast de prijs per verblijfsdag, de omstandigheden aangeven waarin uw huisdier zal verblijven en de verplichtingen die voor zijn zorg worden aangegaan.

- Vraag om andere informatie over uw hond: soort voedsel, karakter, manier van omgaan met leeftijdsgenoten, houding ten opzichte van vreemden, een speciale behoefte, als ze aan ziekten of allergieën lijden, of als ze medicijnen gebruiken.

De beheerders van het etablissement moeten zoveel mogelijk informatie over uw huisdier weten om een ​​goed verblijf te garanderen. Je moet achterdochtig zijn als ze er niet om vragen.

Als de woning goed is, zal uw hond zich er hoogstens binnen een paar dagen aan aanpassen en snel wennen aan de nieuwe dagelijkse routine. Hij zal je natuurlijk niet missen. Maar als je het naar je zin hebt, is het handig dat je altijd weer dezelfde plek kiest.

1. Onderzoek en vraag

Wanneer we op zoek zijn naar de beste kinderkamer voor ons huisdier, Het is het beste om je te laten leiden door de algemene mening van onze vrienden of buren. Daarom raden we u aan om, voordat u over een van de twee beslist, andere mensen die een kat hebben en hun huisdier al op een ander tijdstip naar een kinderdagverblijf hebben gebracht, te vragen.

2. Bezoek altijd voordat u boekt

Als u al hebt besloten naar welke kinderkamer u uw huisdier wilt meenemen, aarzel dan niet om eerst een kort bezoek aan dit centrum te brengen en te vragen dat zij u de faciliteiten laten zien. In deze zin is het belangrijk dat je goed kijkt naar de staat waarin de dieren zijn: als ze goed worden verzorgd en netjes, als de kooien breed genoeg zijn, als ze water en voedsel hebben, als de woning open ruimtes heeft voor Huisdieren kunnen sporten. etc.

3. Maak een algemene beoordeling na het bezoek

Als je eenmaal de kattenkwekerij hebt bezocht, het is jouw beurt om een ​​korte balans te maken van hoe je deze plek hebt gezien. In deze zin moet u vooral de algemene zorg die huisdieren bieden beoordelen en ook de voorzieningen (schoonmaak, ruimtelijkheid, ventilatie van het terrein.).

Het wordt ook aanbevolen dat u goed kijkt naar de toestand waarin het voedsel en water van dieren zich bevinden. Dat wil zeggen, als ze schoon water hebben en het eten er vers uitziet.

4. Laat uw contactgegevens achter

Wanneer u eindelijk de hebt gekozen beste kinderkamer voor je kat, moet u al uw contactgegevens daar achterlaten bij het maken van de reservering. Bovendien, Het wordt aanbevolen dat u ook de contactgegevens van een familielid of goede vriend achterlaat, in het geval van de kinderkamer konden ze je niet vinden in geval van de ziekte of het ongeluk van je kat.

5. Boek vroeg

Onthoud altijd dat op bepaalde datums van het jaar, zoals zomermaanden of kerstvakantie, Woningen en kinderdagverblijven voor huisdieren hebben meestal bijna al hun gereserveerde plaatsen. Zorg er daarom voor dat u altijd ruim van tevoren boekt, en op deze manier vindt u geen last-minute verrassingen voordat u aan uw reis of vakantie begint.

Video: NIEUW POESJE EN WE PRANKEN OPA HAHA !! - Broer en Zus TV VLOG #133 (December 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send