Dieren

Hoe een bokserhond op te leiden

Pin
Send
Share
Send
Send


Is het tijd om je bokser te trainen? Blijf deze lezen met tips die erg handig kunnen zijn.

• Eerste dingen eerst. Niet al het werk is van uw bokser, u, als uw coach, moet ook tijd, geduld en energie besteden. Als beide dezelfde inspanningen leveren, moet je eindigen met een goed opgeleide en gehoorzame bokser.

• Bij het trainen van een bokser is het essentieel om geduld te houden. Uw bokser zal niet in één dag een goed getrainde hond worden, dit zal tijd kosten. Daarom is het belangrijk dat je geduldig en constant blijft. Vergeet niet dat je tijd het waard zal zijn.

• Bokstraining moet niet als een obstakel worden gezien. In plaats daarvan zou het een leuke taak moeten zijn voor u en uw bokser. Zie het als een kans om die speciale band tussen mens en hond te creëren.

• Het is heel belangrijk dat de hond weet dat u de alpha-leider bent. Als hij je als de alpha-leider ziet, zal hij waarschijnlijk meer naar je luisteren tijdens het trainingsproces. Enkele eenvoudige manieren om uw bokser te laten zien dat u de baas bent, zijn altijd het eten van uw maaltijden voor hen en niet toestaan ​​dat hij door een deur loopt totdat u of uw gezin het eerst is gepasseerd.

• Het is belangrijk om te beginnen met de basis bij het trainen van een bokser. Een goede plek om te beginnen is bijvoorbeeld eenvoudige opdrachten, zoals "zitten", "stil" en "komen". Wanneer uw bokser deze heeft geleerd, kunt u doorgaan naar een meer gecompliceerde formatie.

• Bij het trainen van een bokser is het belangrijk dat u constant blijft. Als u inconsistent bent, zal dit alleen uw bokser verwarren en op zijn beurt het trainingsproces veel moeilijker maken. Als u bijvoorbeeld een commando hebt gekozen als "ga zitten", houd u dan hier aan en verander het dan niet in iets anders, zoals "ga nu zitten". Dus onthoud, consistentie is de sleutel.

• Naast consistentie is herhaling ook van vitaal belang bij het trainen van een bokser. Uw hond zal bijvoorbeeld het commando "omlaag" niet onmiddellijk leren. U moet het meerdere keren herhalen voordat uw bokser het automatisch doet bij het horen.

• Een uitstekende manier om uw bokser aan te moedigen, is hem te belonen als hij iets correct doet. Een prijs kan zoiets zijn als een knuffel of zelfs een kleine voedsel- of snoepprijs.

• Soms kan het trainen van een bokserhond een beetje frustrerend zijn, maar hoe gefrustreerd je ook bent, het is belangrijk dat je nooit fysieke straf gebruikt voor je bokser. Dit omvat niet hem slaan en nooit tegen je hond schreeuwen. Als je fysieke straf gebruikt, kun je je hond bang maken en op zijn beurt zijn training uitstellen. Dus onthoud, blijf te allen tijde kalm en sereen wanneer u een bokser traint.

Vergeet niet dat het trainen van een boxerhond tijd en moeite kost, zowel die van jou als je hond, maar als je moeite en overuren in je boxer steekt, wordt het een goedgetrainde en gehoorzame hond. Dus, volg het bovenstaande advies en begin vandaag nog met het trainen van je geliefde hond.

Boxer Kenmerken

Als trotse eigenaar van een fantastische en sociale bokser kan ik zeggen dat het een van de beste rassen is die er bestaan, hoewel ja, elke hond heeft zijn eigen persoonlijkheid die hem socialer, vriendelijker of speelser maakt, het zal van elk geval afhangen.

Het zijn meestal heel honden sociaal, actief en intelligentHet is ongetwijfeld een van de meest complete honden in termen van karakter en gedrag die er zijn. Hiermee kunt u worden betast en doorzocht door de eigenaren, het ontbreekt nogal en zal u graag door het hele huis volgen om te proberen te ontdekken wat u doet.

Enorm aanhankelijk, hoewel een beetje ruw, zal hij zichzelf laten aanraken en masseren door kinderen en volwassenen (zelfs vreemden) en dat is dat de bokser een erg aardige hond is die graag dom speelt en vaak opgewonden is.

Zeer loyaal aan zijn familieleden, hij zal niet aarzelen om te reageren met blaffen als hij begrijpt dat je wordt bedreigd, hij is ook een uitstekende waakhond die je van tevoren laat weten voordat iemand aanbelt.

Hoewel hij sympathiek en sociaal is met andere honden, keert de bokser nooit terug in een gevecht, om deze reden is het belangrijk om het al op jonge leeftijd te socialiseren. Het wordt in de meeste landen niet als een potentieel gevaarlijke hond beschouwd.

De socialisatie van de bokser

Als we willen weten hoe we een bokserhond moeten opvoeden, moeten we vanaf jonge leeftijd beginnen, de bokser is een hond die moet worden gesocialiseerd als een puppy en is dat het een zeer energieke en actieve hond is.

Socialisatie is een geleidelijk proces waarbij de kleine puppy wordt gepresenteerd de activiteiten en levende dingen die je in de toekomst zult weten. Hiervoor is het essentieel om te wandelen en te communiceren met rustige honden, vriendelijke mensen en goede kinderen. Alles wat je je kleine bokserpuppy kunt geven, is fantastisch voor als hij volwassen is. Probeer situaties te vermijden waarin je een slechte tijd kunt hebben of bang kunt zijn.

Je moet fietsen, auto's en zelfs alle soorten voedsel in dit proces opnemen. De bokser is een nieuwsgierige hond die je overal zal volgen om met jou de wereld te ontdekken.

Het is belangrijk om met het hele gezin de regels vast te stellen waaraan ons nieuwe huisdier moet voldoen en deze te proberen te respecteren. Natuurlijk is het belangrijk om onze bokser op geen enkele manier te straffen, hiervoor gebruiken we de positieve versterking: beloon de houdingen die we leuk vinden.

Corrigeer slecht gedrag

Alle honden gedragen zich "slecht" wanneer ze eenmaal een vaas breken, aan een schoen knabbelen en zelfs op onze favoriete bank gaan zitten. Het is normaal dat bepaalde acties boos worden maar je moet duidelijk zijn over sommige dingen:

 • De hond begrijpt niet waarom je ruzie maakt wanneer hij een tijdje van zijn wangedrag heeft doorgebracht
 • Raak of ruzie niet, als dat zo is, zul je alleen ongemak en ernstige stress op het dier genereren
 • Het gebruik van ongepaste methoden stimuleert een negatieve en agressieve houding bij uw huisdier
 • Als uw hond zich heeft gedragen op een manier die niet correct is, heeft het de voorkeur dat we een "Nee" gebruiken en radicaal veranderen van site, activiteit etc. We moeten hem niet straffen.

Als de bokserhond probeert aan te vallen of agressief is met een ander huisdier, heeft het de voorkeur om de site zo snel mogelijk te verlaten, maak geen ruzie, onthoud dat onderworpen worden aan agressiviteit de stressniveaus van de hond verhoogt, niet wilt dat de woede naar u wordt doorgestuurd ?

Als je hond thuis urineert, breng hem dan naar de andere kant en maak de vloer schoon, voordat je boos wordt, vraag je jezelf af of ik lang genoeg met mijn boxer loop? Het is een hond met veel energie die bij elke gelegenheid minstens 30 minuten moet lopen, ontdek 7 oefeningen die je met een volwassen hond kunt oefenen.

Ten slotte, in een situatie waarin je ontdekt dat je geliefde bokser de hele bank heeft geknabbeld, wees niet boos, adem, hem voor langere tijd alleen laten is erg schadelijk voor hem, een hond die grote behoefte aan genegenheid heeft. Daarom raden we aan om verschillende speeltjes binnen handbereik te laten (met geluid en zonder) en zelfs dat je overweegt een ander huisdier te adopteren.

de positieve versterking Het is ongetwijfeld de beste techniek om ons gedrag te corrigeren dat ons niet bevalt: het bestaat uit het belonen van attitudes en acties die we leuk vinden door middel van snoep, strelingen of aanhankelijke woorden.

Hoewel veel mensen geloven dat positieve versterking alleen wordt toegepast met voedsel, is de waarheid dat een hond die aan zijn baas is gehecht meer een vriendelijk gebaar en een kus zal waarderen dan een stukje Frankfurt (hoewel als ze beide zijn, veel beter!)

Boxer Puppy leren

Hoe een bokser te onderwijzen en hoe bepaalde orders te onderwijzen, is sindsdien een proces voor u en hem je ontdekt de beste manieren om te communiceren tussen beide. Accepteer zowel prachtige signalen als woorden, leer met hem te communiceren.

Het eerste dat uw boxer puppy moet leren, is zijn behoeften buiten het huis doen, het is een proces dat toewijding vereist, maar het is essentieel om het zo snel mogelijk te leren, dat ja, voordat hij de straat op gaat, hij zijn eerste vaccins per dag moet hebben.

Zodra onze puppy leert zijn behoeften te vervullen, kunnen we beginnen met het leren van de basistraining: zit, zit stil, ga liggen, kom hier en loop met je mee.

We moeten niet denken dat het leren van deze orders eenvoudige "monerías" is, integendeel, door onze boxerhond de basisopdrachten te leren, kunnen we naar het veld gaan en reageren, ze zijn ook een goede manier om de hond nuttig te maken, omdat Bij het uitvoeren van bepaalde acties ontvangt u een prijs.

Alles wat je je hond kunt leren, is een uitdaging voor hem en een super noodzakelijke stimulatie van zijn intelligentie. Over het algemeen nemen boksers gemiddeld 10 tot 20 herhalingen in beslag om een ​​bestelling uit te voeren. Oefen elke dag ongeveer 5-10 minuten met hem, te veel tijd kan hen benadrukken.

Geavanceerde bestellingen

De bokser je kunt al in de volwassenheid allerlei trucs leren En is dat eten een geweldige manier om uw huisdier te belonen. Stop niet met oefenen en stimuleer uw hond constant zodat deze wordt uitgevoerd, onder de geavanceerde trucs vinden we complexere of andere opdrachten zoals schoppen, wentelen, Agility starten of anderen.

Tijd aan uw huisdier besteden om bestellingen en gehoorzaamheid te verbeteren, versterkt uw relatie en maakt uw hond een gehoorzaam en gelukkig huisdier, is de beste manier om te ontdekken hoe een bokserhond te onderwijzen: met liefde en doorzettingsvermogen.

Vergeet niet dat u altijd moet voldoen aan de basisvereisten van hondenverzorging, zodat het hele leerproces goed is. Een droevige of gestresste hond zal niet correct reageren.

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen Hoe een bokserhond op te leiden, raden we u aan naar onze sectie Basisonderwijs te gaan.

Tips om een ​​bokser goed te onderwijzen

Het kennen van de positieve en uitdagende kenmerken van je boxer zal dan erg handig zijn om het te begrijpen terwijl je het traint. Het is een gemakkelijk dier om te trainen, zolang je de commandorol expliciet aanneemt. Als u dit niet doet, kan dit moeilijk te controleren zijn en wordt het koppig en veeleisend. Om deze reden moet je beginnen met je opleiding vanaf de eerste dag en hem leren je te respecteren als hoofd van zijn roedel.

Houd deze tips in gedachten:

  Geef het een korte naam, dit wordt snel herkend>

Meer informatie over boksopleiding

We vertellen u nog andere informatie die nuttig kan zijn tijdens het onderwijsproces van uw hond:

 • Raak het nooit. Met geweld wordt niets bereikt. En bovendien kan uw bokser agressief worden.
 • Schold hem gewoon tegelijkertijd uit, hij had een slecht gedrag. Als u het later doet, zal uw huisdier de reden voor uw uitdaging niet begrijpen. Evenmin zal hij een felicitatie begrijpen voor een gedrag dat hij heeft gehad vóór uw complimenten.
 • Als je een nieuwe bestelling hebt geleerd, beloon hem dan. Houd er rekening mee dat sommige honden beter reageren met games dan met voedsel tijdens de training.
 • Zorg ervoor dat uw bokser veel beweging krijgt. Anders kan het saai en rusteloos worden en zelfs ongewenst gedrag vertonen.
 • Betrek uw gezin bij het trainen van uw hond, zodat hij went aan het bevel van elk van hen. Vergeet niet dat iedereen dezelfde criteria en dezelfde woorden moet gebruiken om een ​​bestelling uit te drukken. Verwar het dier niet door tegenstrijdige richtlijnen te geven.
 • Wanneer je iets bestelt, je moet hem laten zien dat je serieus bent. Je uitdrukking en lichaamstaal moeten duidelijke signalen overbrengen. Als je niet stevig genoeg bent, zal hij geloven dat je speelt en zal hij geen rekening met je houden.
 • Het is ook belangrijk dat u uw hond socialiseert, waardoor contact met andere mensen en ook met andere dieren wordt vergemakkelijkt. Als er zich negatief gedrag voordoet, corrigeer dit dan onmiddellijk.

Door deze tips te volgen, kun je leven met een uiterst aangenaam dier en vrij van agressief gedrag. Hoe dan ook, en als u het nodig acht, vergeet dan niet dat uw huisdier na 5 maanden in staat is om door een professional te worden opgeleid.

Video: legt uit: een hefset monteren (December 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send