Dieren

Hoe een slechte adem van honden te verwijderen

Pin
Send
Share
Send
Send


De adem van mijn hond ruikt slecht! Halitosis bij honden kan zelfs vaker voorkomen dan u denkt Het is een probleem dat van veel verschillende oorzaken kan komen, zowel oraal als niet-oraal. Maar hoe verwijder je een slechte adem bij honden? Wat kan er worden gedaan om de situatie te verbeteren?

Als je hond een slechte adem ruikt, u moet naar de dierenarts gaan om de oorzaak te bepalen, omdat deze al dan niet kan worden geassocieerd met een groot probleem. Maar we helpen je de geur te verminderen met een paar tips die je thuis kunt oefenen.

Botten voor honden

Sommige prijzen en eetbaar speelgoed voor honden hebben een verfrissende smaak, naast het helpen verminderen van bacteriële plaque, omdat de hond het draagt ​​door ze te bijten. Als uw hond tandsteen heeft, is dit een uitstekende optie om te overwegen als onderdeel van hun mondhygiëne, vindt u botten van verschillende grootte, op zoek naar de meest geschikte voor uw hond.

Appelciderazijn

Deze azijn, die bijna iedereen in onze keuken heeft, Het is een uitstekende natuurlijke antibacteriële. Het helpt je mond en lichaam schoon te maken.

Je kunt hem het laten eten door een paar druppels in zijn water of voedsel te gieten, of het gebruiken door gaas te impregneren om zijn tanden te reinigen.

De frisheid van chlorofyl Het zal helpen de slechte geur van de mond van uw hond te bestrijden. Je kunt chlorofylcapsules geven, verkocht in kruidendokters, of toevlucht nemen tot andere voedingsmiddelen die het bevatten, zoals peterselie, spirulina, munt ... Uw hond heeft een frissere mond dan ooit!

Spijsverteringskruiden

Peterselie, rozemarijn, tijm, komijn, oregano en andere kruiden hebben veel spijsverteringseigenschappen die uw huisdier kunnen helpen zijn voedsel beter te verteren en gas te voorkomen.

Als uw hond infecties of wonden in de mond heeft, tandvleesontsteking, faryngitis ... gebruik propolis! Het is een uitstekende natuurlijke aanvulling gemaakt door bijen met een grote antiseptische en schimmelwerende kracht.

Wist je dat Aloë Vera ook voor ons binnen kan zorgen? Het sap van deze plant heeft veel voordelen en kan ook worden gegeten. Als je de natuurlijke aloë vera kruidkundige koopt, kun je deze toevoegen aan de maaltijden van je hond of geef het direct en het zal veel helpen om slechte adem te verminderen.

Kokosolie

100% natuurlijke kokosolie kan sindsdien een uitstekende tandpasta zijn Het is antibacterieel, neutraliseert geuren en eindigt met tandsteen. Je kunt het aan je eten toevoegen, maar het zal nog effectiever zijn als je je tanden poetst door gaas in olie te impregneren, omdat de actie directer is.

Je weet al hoe je slechte adem van honden met natuurlijke producten thuis kunt verwijderen. Wist je dat al deze elementen je kunnen helpen? Onthoud dat Vraag uw dierenarts altijd om advies en volg hun aanbevelingen op.

Video: Heeft uw hond slechte adem? (December 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send