Dieren

Natuurlijke behandeling voor nerveuze hoektanden

Pin
Send
Share
Send
Send


Angst bij honden is een probleem dat in de loop van de tijd is toegenomen, omdat dit te wijten is aan onze uitwerking van een natuurlijke spray met kamille, havermout en valeriaan. Momenteel is nervositeit bij honden ook een probleem voor mensen die er thuis voor zorgen. Tot nu toe hadden we de relatie tussen dieren en emotionele stoornissen overwogen als een behandeling. Dat wil zeggen, we presenteren gezelschapsdieren als een goed middel om ons humeur te verbeteren in geval van druk en angst. Honden kunnen Valeriaan laten profiteren van zijn eigenschappen, omdat het gebruik van deze medicinale plant is voor angst, prikkelbaarheid, wanneer het dier een gebeurtenis moet ondergaan die stressvol is: een reis, huiswisseling, enz. Als de kamillebloem is het het typische kalmerende kruid. Het werkt geweldig mensen en ook bij dieren. Kamille heeft ook krampstillend effect en helpt spijsverteringsproblemen te verlichten. Een van de meest gewaardeerde eigenschappen is dat zowel bij mensen als bij honden. Havermout zoals kamille is beroemd omdat het helpt om veel ziekten te verbeteren. Bij mensen is het zeer nuttig voor het verlagen van cholesterol, het doet het erg goed voor de huid en is zeer voedzaam. Voor honden heeft havermout een ontspannend effect omdat ze een tonicum zijn dat de zenuwen kalmeert. De behandeling helpt ons een beetje om de redenen voor deze angst bij dieren te begrijpen.

Probleemstelling

Angst bij honden is een groot probleem dat in de loop van de tijd is toegenomen en dit komt omdat de eigenaren van deze huisdieren niet genoeg tijd hebben om hen goed te kunnen bijwonen.

8 van de 10 honden lijden aan nervositeit en een oplossing is nog niet op een gezonde en natuurlijke manier gevonden, de chemicaliën die de medicijnen bevatten om dit probleem te verminderen, beïnvloeden de spijsvertering van zoveel defecten die het niet proberen te produceren, beïnvloeden ook de geur .

Daarom kunnen eigenaren kiezen voor een natuurlijke en effectieve reactie die de gezondheid van de hond niet schaadt en ook een betere stabiliteit en comfort thuis heeft, omdat honden ondraaglijk kunnen zijn, zoals blaffen, bijten, etc. Veroorzaakt schade en ongemak bij zowel huisdieren als mensen.

Op de markt kunt u een breed scala aan ontspannende behandelingen voor dit probleem vinden, de kosten zijn meestal te hoog voor de weinige en slechte resultaten die dit veroorzaken.

achtergrond

Angst en nervositeit bij honden, wat is de oplossing?

Tot nu toe hadden we de relatie tussen dieren en emotionele stoornissen overwogen als een behandeling. Dat wil zeggen, we hebben gezelschapsdieren gepresenteerd als een goed middel om ons humeur te verbeteren in gevallen van depressie en angst.

Maar het blijkt dat emotionele stoornissen niet uniek zijn voor mensen. Onze huisdieren kunnen ook symptomen van angst, nervositeit, stress of depressie hebben. De behandeling gaat in ieder geval naar de dierenarts. Maar het kan ons een beetje helpen om de redenen voor deze angst bij dieren te begrijpen.

Motieven van angst bij dieren

Scheidingsangst is de meest voorkomende reden voor angst bij dieren, ook het gebrek aan aandacht thuis kan dit probleem veroorzaken, vooral bij honden. Dit zijn dieren die een grote afhankelijkheid hebben ontwikkeld van de mensen die voor hen zorgen en hun afwezigheid, zelfs voor een korte periode, genereert grote angst en nervositeit.

Momenteel zoeken mensen die zich zorgen maken over het welzijn van hun harige metgezellen de hulp van een specialist en de mogelijkheid om natuurlijke producten te gebruiken. Dit is het geval voor degenen die zorgen voor honden met angstproblemen, angsten, stress en zelfs ziekten die verband houden met het centrale zenuwstelsel, zoals epilepsie, het is gebruikelijk om natuurlijke oplossingen te vinden die het dier kunnen ontspannen of squidsen, afgezien van het volgen van medicinale behandelingen als De dierenarts acht dit noodzakelijk. Een van de meest gebruikte planten in deze gevallen is Valeriaan, omdat het dankzij zijn componenten en eigenschappen zeer effectief is.

Valeriaan is een medicinale plant die van oudsher wordt gebruikt voor zijn helende en therapeutische eigenschappen, vooral vanwege het vermogen om het zenuwstelsel te reguleren, hoewel het meer wordt gebruikt.

Het wordt gevonden in bossen en wetlands, is meerjarig en kan tot 2 meter hoog worden. Het groeit in Europa, Noord-Azië en sommige delen van Amerika.

Voor het medicinale gebruik van valeriaan worden de wortels gebruikt, die mogen drogen en worden geraspt wanneer ze worden gebruikt.

Hoewel het werkingsmechanisme nog niet bekend is, is het kalmerende en kalmerende effect van valeriaanwortel bekend. Valeriaan fungeert ook als een spierverslapper en is anticonvulsief, dus het wordt gebruikt als een hulpmiddel bij de behandeling van epileptische aanvallen en epilepsie. Valeriaan kan een kalmerend effect hebben op veel honden, vooral die met "nerveuze magen".

Honden kunnen deze medicinale plant gebruiken om van zijn eigenschappen te profiteren, maar we moeten het alleen geven als ze het echt nodig hebben en als een behandeling, niet als een normaal onderdeel van hun dieet.

Valeriaan gebruik:

Angst, prikkelbaarheid, wanneer het dier een gebeurtenis moet ondergaan die stressvol is: een reis, een wedstrijd, een verandering van huis, ...

Onder de componenten van valeriaan of Valeriana officinalis , voornamelijk gevonden aan de basis, omvatten het volgende:

 • Valepotriates of iridoids: valtratos, didrovaltratos en isovaltratos, die een ontspannend effect hebben op de spieren.
 • Etherische oliën en zuren: borneol, eugenol, isoeugenol, cineol, valeranon, valerianol, valeriaanzuur, valerenzuur en isovalerinezuur, onder anderen.
 • Alkaloïden: actinidine, schiantin, actinine, valerin en valerianine.
 • Flavonoïden: bevat voornamelijk quercetine.

De set van deze componenten geeft dit geneeskrachtige kruid een aantal voordelen voor honden, vooral de wortel van deze plant.

Dit zijn de eigenschappen van valeriaan voor honden:

 • Eigenschappen om de spieren te ontspannen: Een van de eerste eigenschappen om te vermelden, omdat dit normaal het eerste effect is dat kan worden opgemerkt, is dat dit kruid een geweldige spierverslapper is. Valeriaan ontspant de spieren, helpt contracturen te voorkomen en te behandelen en spierspasmen te verminderen of te stoppen.
 • Kalmerend eigenschappen: Deze plant werkt ook op het centrale zenuwstelsel of het centrale zenuwstelsel, ontspant het en produceert een kalmerend effect, dat milder of intenser zal zijn, afhankelijk van de toegediende dosis.
 • Hypnotische eigenschappen: Naast verdoving produceert het ook een hypnotisch effect, dat wordt geïndiceerd voor het behandelen van problemen zoals slapeloosheid en dus kan het dier in slaap vallen.
 • Hypotensieve eigenschappen: Vanwege de ontspanning of sedatie die het veroorzaakt, helpt het ook de bloeddruk te verlagen bij honden met hypertensie.
 • Ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen: Dankzij de kalmerende componenten helpt het ook om ontstekings- en pijnlijke processen te behandelen, vooral intern.
 • Eigenschappen die de eetlust stimuleren: ook is een ander bewezen effect dat dit kruid de eetlust opwekt of de honger stimuleert bij honden met problemen met gebrek aan eetlust, iets dat optreedt in het geval van verschillende ziekten.

Wanneer een hond erg nerveus is, angst heeft of hyperactiviteit heeft, is dit kruid echt praktisch als een natuurlijke behandeling. In de juiste doses slaagt het erin om de nervositeit van het dier te verminderen, omdat het een van de beste natuurlijke relaxanten voor honden is, waardoor het gemakkelijker kan ontspannen.

Kamillebloem is inheems in Zuidoost-Europa en Klein-Azië en wordt sinds 1253 gebruikt vanwege zijn helende en kalmerende eigenschappen.

U kunt kamille vinden in de supermarkt of op de markt het dichtst bij uw huis. De meeste specialisten raden ons aan om kamille te gebruiken als een bondgenoot en zelfgemaakte methode om symptomen van verkoudheid, angst, slapeloosheid, stress, enz. Te verlichten. En het is niet anders met onze puppy's.

Kamille is het kalmerende kruid bij uitstek. Het doet wonderen bij mensen en ook bij honden. Kamille heeft ook antispasmodische effecten en helpt spijsverteringsproblemen te verlichten. Als uw hond last heeft van een buik door stress of zenuwen, is kamille de perfecte remedie.

Kamille wordt veel gebruikt om verschillende problemen bij mensen te behandelen, evenals bij andere dieren zoals honden. Een van de meest gewaardeerde eigenschappen is dat het een uitstekende natuurlijke relaxant is dankzij een specifieke component: apigenin. Kamille voor honden heeft dus een licht kalmerend effect dat hen helpt in korte tijd te kalmeren. Als uw zenuwen bovendien de werking van het spijsverteringsstelsel beïnvloeden, bijvoorbeeld diarree of braken veroorzaken, is deze plant er perfect voor omdat hij spijsverterings- en krampstillende eigenschappen heeft.

Havermout, zoals kamille, is beroemd omdat het helpt om veel ziekten te verbeteren. Bij mensen is het zeer nuttig voor het verlagen van cholesterol, het doet wonderen voor de huid en is zeer voedzaam. Voor honden heeft havermout een ontspannend effect omdat ze een tonicum zijn dat de zenuwen kalmeert.

We kennen haver als granen voor voedsel, maar het is een plant met meerdere farmacologische acties en daarom wordt het vaak gebruikt in fytotherapie. Havermout heeft kalmerende eigenschappen en is geïndiceerd om angst te behandelen. Het gebruik ervan bij honden is veilig. Het wordt beschouwd als een optimalisator van het zenuwstelsel, omdat naast de zenuwen de vruchten van haver overvloedige minerale zouten bevatten met remineraliserende werking, die ook kunnen worden gebruikt bij verzwakte, herstellende dieren. Het is een adjuvans voor de behandeling van epilepsie en tremoren.

Andere therapeutische acties van haver, oraal toegediend, zijn: stimuleert diurese, laxerend effect.

Havermout is een zeer effectieve natuurlijke relaxant die ook andere grote gezondheidsvoordelen biedt. Dit graan heeft kalmerende en remineraliserende eigenschappen, waardoor de werking van het zenuwstelsel wordt geoptimaliseerd. Om deze reden wordt het veel gebruikt in gevallen van geredde honden die lijden aan stress, angst, zenuwen of angst en die ook verzwakt of herstellend zijn.

Bereid een natuurlijke spray met kamille, havermout en valeriaan voor nerveuze hoektanden.

rechtvaardiging

Momenteel is nervositeit bij honden een probleem voor mensen die er thuis voor zorgen, tegenwoordig zijn er verschillende medicijnen die ervoor zorgen dat dit probleem zal verminderen of volledig verdwijnen, maar dat is het niet.

Kamille, havermout en valeriaan hebben oliën die de angst bij honden kunnen kalmeren.

Door gebruik te maken van deze middelen, kunt u een spray maken met natuurlijke eigenschappen die de chemicaliën in de producten zullen vervangen en schadelijk kunnen zijn voor ons huisdier.

Er zijn nogal nerveuze honden en mensen vragen zich af hoe het angstniveau van huisdieren kan worden verlaagd, dus we zullen een mengsel maken met de hierboven genoemde medicinale planten.

Als het ons lukt om een ​​natuurlijke spray met kamille, havermout en valeriaan te maken als aroma voor hondentherapie, kunnen we angst bij honden verminderen.

Methode (materialen en procedure)

 • ½ valeriaan.
 • 100 gr havermout
 • 400 ml olijfolie
 • ½ kopje kamille
 • Container met een capaciteit van 3 tot 5 L.
 • 3 liter water
 • Beater.
 • Vergiet.
 • Container met een inhoud van 4 liter.
 • 3 plastic flessen met een inhoud van 2 liter.

  1. Plaats in een van de 2-liter containers, een half kopje gedroogde valeriaanbloemen.
  2. 150 ml olijfolie, één liter water, wordt in dezelfde container gegoten en moet gedurende 10 tot 15 minuten tussen 10 en 35 graden Celsius worden verwarmd.
  3. Laat 12 tot 24 uur op een koele plaats staan.
  4. Voor kamille wordt geplaatst in een van de 2-liter containers, ½ kopje kamille.
  5. 150 ml olijfolie, een liter water moet in dezelfde container worden gegoten en gedurende 10 tot 15 minuten tussen 10 en 25 ° C worden verwarmd.
  6. Laat het op dezelfde manier 12 tot 24 uur op een koele plaats staan.
  7. Voor de extractie van haverolie moet het in een bak met een capaciteit worden gegoten> Het mengsel moet gedurende 10 tot 15 minuten tussen 10 en 25 ° C worden verwarmd en door een zeef worden gevoerd.
  8. Laat 12 tot 24 uur op een koele plaats staan.
  9. Na 12 of 24 uur na elke extractie moeten alle oplossingen worden gemengd.

Methode galerij


Resultaten galerij


Met betrekking tot de gepresenteerde achtergrond is het belangrijkste verschil dat we in ons product waarnemen dat de materialen natuurlijk waren en als het effect heeft bij sommige honden, is dit product niet 100% effectief, maar het was niet nodig om chemicaliën in onze spray op te nemen om de huisdier.

bibliografie

Mijn dieren (2017). Natuurlijke remedies voor nerveuze hoektanden. 03/06/2018, de Animales Website: https://misanimales.com/remedios-naturales-para-calmar-a-tu-perro/

The Whole Dog Journal, Lavender | University of Maryland Medical, Ilovedogs.com. (2018). kruiden om uw hond te kalmeren. 3/6/2018, van pet n´go Website: https://www.petngo.com.mx/blogs/el-rincon-de-figaro/15702920-hierbas-para-calmar-a-tu-perro

Probleem aanpak

Angst bij honden is een groot probleem dat in de loop van de tijd is toegenomen en dit komt omdat de eigenaren van deze huisdieren niet genoeg tijd hebben om goed voor ze te kunnen zorgen.

8 van elke 10 honden lijden aan nervositeit en hebben nog geen oplossing gevonden, op een gezonde en natuurlijke manier, de chemicaliën die de medicijnen bevatten om dit probleem te verminderen, beïnvloeden de spijsvertering van zoveel defecten die het niet proberen te produceren, beïnvloeden ook de geur.

Daarom kunnen eigenaren veranderen voor een natuurlijke en effectieve reactie die de gezondheid van de hond niet schaadt en op dezelfde manier een betere stabiliteit en comfort thuis hebben, omdat honden ondraaglijk kunnen werken als, schors, bijten, enz. Veroorzaakt schade en ongemak bij zowel huisdieren als mensen.

Op de markt kunt u een breed scala aan ontspannende behandelingen voor dit probleem vinden, de kosten zijn meestal te hoog voor de weinige en slechte resultaten die dit veroorzaakt.

achtergrond

Angst en nervositeit bij honden, wat is de oplossing?

Tot nu toe hadden we de relatie tussen dieren en emotionele stoornissen overwogen als een behandeling. Dat wil zeggen, we hebben gezelschapsdieren gepresenteerd als een goed middel om ons humeur te verbeteren in gevallen van depressie en angst.

Maar het blijkt dat emotionele stoornissen niet uniek zijn voor mensen. Onze huisdieren kunnen ook symptomen van angst, nervositeit, stress of depressie hebben. De behandeling gaat in ieder geval naar de dierenarts. Maar het kan ons een beetje helpen om de redenen voor deze angst bij dieren te begrijpen.

Motieven van angst bij dieren

Scheidingsangst is de meest voorkomende reden voor angst bij dieren, ook het gebrek aan aandacht thuis kan dit probleem veroorzaken, vooral bij honden. Dit zijn dieren die een grote afhankelijkheid hebben ontwikkeld van de mensen die voor hen zorgen en hun afwezigheid, zelfs voor een korte periode, genereert grote angst en nervositeit.

Momenteel zoeken mensen die zich zorgen maken over het welzijn van hun harige metgezellen de hulp van een specialist en de mogelijkheid om natuurlijke producten te gebruiken. Dit is het geval voor degenen die zorgen voor honden met angstproblemen, angsten, stress en zelfs ziekten die verband houden met het centrale zenuwstelsel, zoals epilepsie, het is gebruikelijk om natuurlijke oplossingen te vinden die het dier kunnen ontspannen of squidsen, afgezien van het volgen van medicinale behandelingen als De dierenarts acht dit noodzakelijk. Een van de meest gebruikte planten in deze gevallen is Valeriaan, omdat het dankzij zijn componenten en eigenschappen zeer effectief is.

Valeriaan is een medicinale plant die van oudsher wordt gebruikt voor zijn helende en therapeutische eigenschappen, vooral vanwege het vermogen om het zenuwstelsel te reguleren, hoewel het meer wordt gebruikt.

Het wordt gevonden in bossen en wetlands, is meerjarig en kan tot 2 meter hoog worden. Het groeit in Europa, Noord-Azië en sommige delen van Amerika.

Voor het medicinale gebruik van valeriaan worden de wortels gebruikt, die mogen drogen en worden geraspt wanneer ze worden gebruikt.

Hoewel het werkingsmechanisme nog niet bekend is, is het kalmerende en kalmerende effect van valeriaanwortel bekend. Valeriaan fungeert ook als een spierverslapper en is anticonvulsief, dus het wordt gebruikt als een hulpmiddel bij de behandeling van epileptische aanvallen en epilepsie. Valeriaan kan een kalmerend effect hebben op veel honden, vooral die met "nerveuze magen".

Honden kunnen deze medicinale plant gebruiken om van zijn eigenschappen te profiteren, maar we moeten het alleen geven als ze het echt nodig hebben en als een behandeling, niet als een normaal onderdeel van hun dieet.

Valeriaan gebruik:

Angst, prikkelbaarheid, wanneer het dier een gebeurtenis moet ondergaan die stressvol is: een reis, een wedstrijd, een verandering van huis, ...

Onder de componenten van valeriaan of Valeriana officinalis , voornamelijk gevonden aan de basis, omvatten het volgende:

 • Valepotriates of iridoids: valtratos, didrovaltratos en isovaltratos, die een ontspannend effect hebben op de spieren.
 • Etherische oliën en zuren: borneol, eugenol, isoeugenol, cineol, valeranon, valerianol, valeriaanzuur, valerenzuur en isovalerinezuur, onder anderen.
 • Alkaloïden: actinidine, schiantin, actinine, valerin en valerianine.
 • Flavonoïden: bevat voornamelijk quercetine.

De set van deze componenten geeft dit geneeskrachtige kruid een aantal voordelen voor honden, vooral de wortel van deze plant.

Dit zijn de eigenschappen van valeriaan voor honden:

 • Eigenschappen om de spieren te ontspannen: Een van de eerste eigenschappen om te vermelden, omdat dit normaal het eerste effect is dat kan worden opgemerkt, is dat dit kruid een geweldige spierverslapper is. Valeriaan ontspant de spieren, helpt contracturen te voorkomen en te behandelen en spierspasmen te verminderen of te stoppen.
 • Kalmerend eigenschappen: Deze plant werkt ook op het centrale zenuwstelsel of het centrale zenuwstelsel, ontspant het en produceert een kalmerend effect, dat milder of intenser zal zijn, afhankelijk van de toegediende dosis.
 • Hypnotische eigenschappen: Naast verdoving produceert het ook een hypnotisch effect, dat wordt geïndiceerd voor het behandelen van problemen zoals slapeloosheid en dus kan het dier in slaap vallen.
 • Hypotensieve eigenschappen: Vanwege de ontspanning of sedatie die het veroorzaakt, helpt het ook de bloeddruk te verlagen bij honden met hypertensie.
 • Ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen: Dankzij de kalmerende componenten helpt het ook om ontstekings- en pijnlijke processen te behandelen, vooral intern.
 • Eigenschappen die de eetlust stimuleren: ook is een ander bewezen effect dat dit kruid de eetlust opwekt of de honger stimuleert bij honden met problemen met gebrek aan eetlust, iets dat optreedt in het geval van verschillende ziekten.

Wanneer een hond erg nerveus is, angst heeft of hyperactiviteit heeft, is dit kruid echt praktisch als een natuurlijke behandeling. In de juiste doses slaagt het erin om de nervositeit van het dier te verminderen, omdat het een van de beste natuurlijke relaxanten voor honden is, waardoor het gemakkelijker kan ontspannen.

Kamillebloem is inheems in Zuidoost-Europa en Klein-Azië en wordt sinds 1253 gebruikt vanwege zijn helende en kalmerende eigenschappen.

U kunt kamille vinden in de supermarkt of op de markt het dichtst bij uw huis. De meeste specialisten raden ons aan om kamille te gebruiken als een bondgenoot en zelfgemaakte methode om symptomen van verkoudheid, angst, slapeloosheid, stress, enz. Te verlichten. En het is niet anders met onze puppy's.

Kamille is het kalmerende kruid bij uitstek. Het doet wonderen bij mensen en ook bij honden. Kamille heeft ook antispasmodische effecten en helpt spijsverteringsproblemen te verlichten. Als uw hond last heeft van een buik door stress of zenuwen, is kamille de perfecte remedie.

Kamille wordt veel gebruikt om verschillende problemen bij mensen te behandelen, evenals bij andere dieren zoals honden. Een van de meest gewaardeerde eigenschappen is dat het een uitstekende natuurlijke relaxant is dankzij een specifieke component: apigenin. Kamille voor honden heeft dus een licht kalmerend effect dat hen helpt in korte tijd te kalmeren. Als uw zenuwen bovendien de werking van het spijsverteringsstelsel beïnvloeden, bijvoorbeeld diarree of braken veroorzaken, is deze plant er perfect voor omdat hij spijsverterings- en krampstillende eigenschappen heeft.

Havermout, zoals kamille, is beroemd omdat het helpt om veel ziekten te verbeteren. Bij mensen is het zeer nuttig voor het verlagen van cholesterol, het doet wonderen voor de huid en is zeer voedzaam. Voor honden heeft havermout een ontspannend effect omdat ze een tonicum zijn dat de zenuwen kalmeert.

We kennen haver als granen voor voedsel, maar het is een plant met meerdere farmacologische acties en daarom wordt het vaak gebruikt in fytotherapie. Havermout heeft kalmerende eigenschappen en is geïndiceerd om angst te behandelen. Het gebruik ervan bij honden is veilig. Het wordt beschouwd als een optimalisator van het zenuwstelsel, omdat naast de zenuwen de vruchten van haver overvloedige minerale zouten bevatten met remineraliserende werking, die ook kunnen worden gebruikt bij verzwakte, herstellende dieren. Het is een adjuvans voor de behandeling van epilepsie en tremoren.

Andere therapeutische acties van haver, oraal toegediend, zijn: stimuleert diurese, laxerend effect.

Havermout is een zeer effectieve natuurlijke relaxant die ook andere grote gezondheidsvoordelen biedt. Dit graan heeft kalmerende en remineraliserende eigenschappen, waardoor de werking van het zenuwstelsel wordt geoptimaliseerd. Om deze reden wordt het veel gebruikt in gevallen van geredde honden die lijden aan stress, angst, zenuwen of angst en die ook verzwakt of herstellend zijn.

Om een ​​natuurlijke spray te maken met kamille, haver en valeriaan voor nerveuze hoektanden.

rechtvaardiging

Tegenwoordig is de nervositeit bij honden een probleem geweest voor mensen die er thuis voor zorgen, tegenwoordig zijn er veel medicijnen die ervoor zorgen dat dit probleem verdwijnt of volledig verdwijnt, maar het is niet waar.

Kamille, haver en valeriaan hebben oliën die de angst bij honden kunnen kalmeren.

Door gebruik te maken van deze middelen, kunt u een spray maken met natuurlijke eigenschappen die de chemicaliën die in de producten worden gebruikt zal vervangen en kan worden beschadigd voor onze huisdieren.

Er zijn nogal nerveuze huisdieren en mensen vragen hoe je het niveau van angst bij huisdieren kunt verlagen, dus hebben we een mengsel met de bovengenoemde medicinale planten ontwikkeld.

Methode (materialen en procedure)

 • ½ kopje valeriaan.
 • 100 gr haver
 • 400 ml olijfolie
 • ½ kopje kamille.
 • Een container met een capaciteit van 3 tot 5 liter.
 • 3 liter water.
 • Mixter.
 • Zeef.
 • Een container met een inhoud van 4 liter.
 • 3 plastic flessen met een inhoud van 2 liter.

 1. Plaats een half kopje gedroogde valeriaanbloemen in een van de containers van 2 liter.
 2. 150 ml olijfolie, een liter water wordt in dezelfde container gegoten en het moet gedurende 10 tot 15 minuten worden verwarmd tussen 10 tot 35 graden Celsius.
 3. Laat het 12 tot 24 uur rusten op een koele plaats.
 4. Voor kamille wordt het in een van de 2 liter containers geplaatst, ½ kopje kamille.
 5. Het wordt in dezelfde container 150 ml olijfolie, een liter water en het moet 10 tot 15 minuten worden verwarmd tussen 10 en 25 ° C.
 6. Similary laat 12 tot 124 uur op een koele plaats staan.
 7. Voor de extractie van havermoutolie moet worden gegoten in een container met een capaciteit van 2 liter, 100 g haver, een liter water en 150 ml olijfolie.
 8. Het mengsel tussen 10 en 25 graden C ° gedurende 10 tot 15 minuten moet worden verwarmd en moet door een zeef gaan.
 9. Laat 12 tot 24 uur op een koele plaats staan.
 10. Na 12 tot 24 uur van elke extractie moeten alle oplossingen worden gemengd.

Methode galerij

We verkregen 3 liter van een geel mengsel met een sterke geur van valeriaan, de haver bezonken op de bodem van het mengsel en met een geschatte kostprijs van $ 145

Video: De medische check van Govani en Silas - Stichting AAP (December 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send