Dieren

Hoe een hond een PAD te geven, zonder het uit te spugen (3 manieren video tutorial)

Pin
Send
Share
Send
Send


Dit zijn enkele trucs die u kunt gebruiken, zodat de tijd om uw hond de pil te geven niet zo ingewikkeld is.

Onze huisdieren maken deel uit van onze familie vanaf de eerste dag dat ze thuis aankomen. Beetje bij beetje leren we hen hoe ze zich moeten gedragen en gedaan worden met de liefde van iedereen die in hetzelfde huis woont. Daarom is het normaal dat ze zich altijd zorgen maken over hun welzijn en hun gezondheidstoestand.

Honden zijn zeer aanhankelijke dieren, dus het is normaal om altijd de genegenheid te tonen die ze voelen voor mensen die bij hen wonen. echter, Als we willen dat ons huisdier altijd gelukkig en comfortabel bij ons is, moeten we haar minstens drie keer per dag wandelen. Deze wandelingen, minstens tien tot vijftien minuten, helpen de hond om zijn behoeften te doen, te lopen en wat te bewegen, zodat ze zich kalmer en meer ontspannen voelen wanneer ze terugkeren naar de rust van het huis.

We moeten niet alleen met onze huisdieren spelen als het puppy's of baby's zijn, maar ook met veel honden Ze spelen graag op elke leeftijd van hun leven. Een paar minuten per dag doorbrengen om met onze hond te spelen, is ideaal voor jou om je gelukkig en uitgerust te voelen, naast het feit dat we weten dat we van je houden en wat tijd doorbrengen om aan je zijde te staan.

Daarom, wanneer ons huisdier zich niet goed voelt Het is normaal dat we ons zorgen maken en het zo snel mogelijk naar de dierenarts brengen. De hondenprofessional weet als geen ander wat er met hem gebeurt en wat de beste behandeling is om zijn gezondheid te verbeteren. In sommige gevallen is het voor de dierenarts mogelijk om een ​​medicijn aan uw huisdier voor te schrijven om zijn ziekte te kunnen genezen. Het is echter geen gemakkelijke taak om uw hond pillen te geven.

Dus stellen wij enkele voor ideeën, zodat u weet hoe u uw hond op de gemakkelijkste manier een pil kunt geven, het vermijden van een moment van zenuwen en spanning, zowel voor u als voor uw huisdier, zodat u uw medicatie kunt gebruiken zoals voorgeschreven door de dierenarts en uw gezondheid zo snel mogelijk kunt herstellen.

Plaats het geneesmiddel rechtstreeks in uw mond

Afhankelijk van het karakter van uw dier kunt u de pil direct in de mond stoppen of niet. echter, u moet er rekening mee houden dat het dier zich ongemakkelijk kan voelen en hij houdt er niet van dat je zijn mond opent en er iets in stopt. Zelfs zonder na te denken kan het je instinctief bijten, dus deze optie is het meest risicovol En het is beter om te worden uitgevoerd door een professional, zoals de dierenarts, als u niet wilt dat uw huisdier zich ongemakkelijk voelt of zich kan bezeren door angst.

Meng het medicijn met het voedsel

Honden hebben een zeer goede neus, dus ze willen de pil waarschijnlijk niet eten als je deze direct op het bord legt met de rest van het droge voedsel dat ze meestal dagelijks eten. Daarom, als u wilt dat uw hond de hele pil opeet het beste is dat je het verstopt tussen wat voedsel dat je erg lekker vindt. Op dat moment zal de hond heel snel eten en zich misschien niet realiseren dat hij een pil heeft gegeten.

Bepaal dus welk voedsel je erg lekker vindt, zoals zoete ham of zacht voedsel, patétype, voor honden. Als de pil niet erg groot is, kunt u proberen deze erin te stoppen en deze direct met de hand aan uw huisdier te geven. Als je het op het bord laat, besef je misschien dat er een pil in het midden is en met de neus kun je het voedsel van de pil scheiden, maar Als je hem met de hand geeft, eet hij het waarschijnlijk allemaal in één hap en merkt het niet op.

Let op wanneer je het stuk voedsel goed hebt gegeten dat je hem hebt gegeven en dat hij de pil niet heeft uitgespuugd. Sommige honden realiseren zich dat ze de pil in hun mond hebben en spugen het uit voordat ze het doorslikken, waardoor het geleidelijk kan oplossen en dat het, wanneer het uiteindelijk wordt ingeslikt, niet meer hetzelfde effect heeft als het zou moeten.

Leeg de inhoud van de tablet in voedsel

In deze gevallen kunt u de dierenarts vertellen of het een goed idee is om de inhoud van de pil tussen het voedsel van het dier te legen, zodat hij het kan eten zonder het te spugen, omdat hij niets vreemds in zijn mond of op het bord opmerkt. echter, je zult dit niet met allerlei medicijnen kunnen doen, omdat sommige pillen heel in de maag moeten aankomen en eenmaal daar oplossen zodat ze een beter effect kunnen hebben. Neem dus altijd contact op met de hondspecialist als dit een goede optie is voor dit medicijn dat uw hond nu moet nemen.

opmerkingen

Berta Stevenson Valenzuela zegt

UITSTEKEND PROGRAMMA EN ZEER ILLUSTRATIEF DE VOORBEELDEN, DUIDELIJKE, NAUWKEURIGE GOEDE MAAT VAN HET BEELD BIJ HET NADEREN VAN DE DEMONSTRATIES.

Zegt Miguel Guzmán

Bedankt Berta, we zijn blij je te hebben gediend

Hallo, mijn hond is 8 jaar oud en heeft twee psychische zwangerschappen gehad die zijn behandeld door haar dierenarts die me adviseert om haar te straffen, is ze te oud om haar te castreren? Bedankt

Hallo Luni, dat wie je het beste kan beoordelen, je dierenarts is, die je gezondheidstoestand en vitaliteit kent. Het is waar dat hoe ouder een hond is, hoe ingewikkelder het is om te herstellen van een operatie, maar als je nu castreert, vermijd je een groot gezondheidsrisico voor haar, de pyometra, een baarmoederinfectie die haar kan doden.

Mijn chihuahua-puppy neemt ze gemakkelijk mee in de watten!

1. Zorg dat je hem een ​​prijs gaat geven

Het eerste wat we zullen proberen is om de pil aan te bieden die moet worden genomen samen met een prijs. Je kunt gehoorzaamheid, trucs oefenen of gewoon je hond willekeurig belonen. Dus je moet bieden de pil samen met een van de snacks voor honden die je hem gaat geven.

Je kunt ook zaaien oefenen, dat wil zeggen hondenvoer of prijzen op de grond verspreiden. Met een beetje geluk zul je denken dat het een ander is snack en hij zal het zonder probleem eten. Sommige honden hebben echter de neiging om het de tweede keer na het snuiven te weigeren. Het zal met name van de hond afhangen.

2. Verberg de pil tussen het voedsel

Als je al hebt geprobeerd een pil rechtstreeks aan te bieden en deze niet hebt geaccepteerd, kun je beginnen met het verbergen van de pil tussen je gebruikelijke voedsel, ofwel Ik denk of nat eten, hoewel in het algemeen nat voedsel gewoonlijk betere resultaten geeft vanwege de aantrekkelijke geur en smaak. Met een beetje geluk eet je het snel op zonder de aanwezigheid van de pil op te merken.

3. Verberg de tablet beter

Soms kunnen we observeren hoe de hond al het voedsel eet en de pil intact in de voerbak laat. Wanhoop niet Als dit je is overkomen, moet je het beter onder het eten verbergen.

Je kunt stukjes gebruiken frankfurt, kaas, ham en zelfs een mini-hamburger exclusief voor hem bereid. Het idee is om te zijn zo'n maaltijdonweerstaanbaar en smakelijk voor hem die geen tijd heeft om te onderzoeken wat het bevat.

Afbeelding van kiwanofruit.files.wordpress.com:

4. Plet de tablet

Als het bovenstaande niet lijkt te werken, kunt u proberen de tablet volledig te pletten totdat u de tablet krijgt verander het in poeder. Vervolgens moet je het mengen met nat voedsel of zelf een recept bereiden waarin je de pil toevoegt. Zelfgemaakte gehaktballetjes of kroketten maken kan een uitstekende optie zijn. Vergeet niet dat je geen specerijen toevoegt.

Tips om pillen aan uw hond te geven

Als u uw hond indien mogelijk pillen moet geven, Kies die medicijnen die kauwbaar zijn. Sommige hebben meestal smaken, niet zo onaangenaam voor hen. In feite interpreteren dieren in die gevallen vaak dat wat ze geven traktaties zijn.

Een andere optie is om de medicijnen van uw hond in zijn voer te plaatsen. Je merkt waarschijnlijk niet eens dat de pil er is. Als u uw huisdier kroketten geeft, voeg dan een kleine hoeveelheid ingeblikt voedsel toe en plaats de pil erin. Om het eenvoudiger te maken, verpletter het medicijn een beetje en meng het.

Als de vorige trucs niet voor u werken, kunt u een heerlijk spel proberen. Honden genieten ongetwijfeld van het vangen van hun traktaties. Wat als u dit gedrag gebruikt om hen hun pil te geven? Om hem voor de gek te houden, neem een ​​handvol "snoep" en gooi ze naar je hond, de een na de ander. Plaats de pil ertussenin. Misschien denkt hij dat hij een traktatie vangt, kan hij het niet laten en slikt hij het zonder ongemak.

Vergeet niet dat het het beste is om een ​​van deze procedures te gebruiken om te voorkomen dat uw hond gestrest raakt. echter, Als deze falen, moet u de mond van uw hond openen en de pil rechtstreeks plaatsen. Maar vergeet niet, voordat je begint, een smakelijke traktatie voor je kleine vriend te krijgen en binnen handbereik te houden, want na zo'n invasief moment, niets beter dan een rijk geschenk.

Heb je geprobeerd het medicijn te coaten? Sommige medicijnen zijn meestal erg bitter. In dierenwinkels kunt u gelcapsules krijgen die worden gebruikt om de tabletten te coaten. Op die manier zal uw huisdier niet zo'n onaangename smaak voelen.

Doe uw voordeel als uw hond wordt afgeleid. Sommige gedragsdierenartsen suggereren dat de beste tijd om uw hond de pil te geven is wanneer hij geen aandacht aan u besteedt. Als uw huisdier wordt afgeleid, neem dan zijn pil, open zijn mond en plaats deze op zijn tong. Het idee is dat al deze acties in een paar seconden worden uitgevoerd, zodat je geen tijd hebt om te beseffen. Durf jij het te doen?

Aan de andere kant, als uw hond dagelijkse medicatie nodig heeft, zal hij zeker weerstaan. Als je ziet dat je met je medicijn aankomt, ren dan weg en verstop je. Om problemen te voorkomen, is de meest effectieve manier om uw huisdier te leren hoe hij zijn pil moet doorslikken. En daarvoor is niets beter dan wat voedsel gebruiken.

Snijd kleine stukjes rundergehakt of kip of kip. Maak een gewoonte voor het dier om zijn pil te nemen. Je kunt kleine balletjes maken en ze geven alsof ze een pil zijn. Herhaal de oefening 10 of 20 keer en oefen twee of drie keer per dag. Na verloop van tijd zal je hond verwachten dat je dingen in zijn mond stopt en zal hij minder snel gestrest raken.

Hoe kan hij zijn pil nemen?

Om uw hond zijn pil te laten nemen, houdt u deze met uw vingers vast. Plaats uw hand op de onderkaak van uw huisdier en de andere hand op zijn bovenkaak. Hij heft zijn hoofd op naar het plafond.

Open de mond van je huisdier, Plaats de pil op de tong van uw hond en verwijder vervolgens snel uw hand terwijl u de kaak sluit. De beweging die u moet bereiken is vergelijkbaar met wanneer u een baby voedt met natte broodballen

Blijf de kaken van je hond gesloten houden. Houd met één hand uw neus naar het plafond gericht en wrijf met uw andere hand zachtjes naar beneden om het slikken aan te moedigen. Zodra je denkt dat je huisdier de pil heeft ingeslikt, bied je een smakelijke traktatie aan.

Nadat je hebt gecontroleerd dat je je medicatie al hebt ingenomen, let een paar minuten op, terwijl sommige honden leren de pil in hun mond te houden en als je niet oplet, spugen ze het meestal uit.

Video: Harry Potter and the Sorcerer's Stone (December 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send