Dieren

Help mijn kat is erg slecht, sommige wormen eten hem levend op! help me alsjeblieft?

Pin
Send
Share
Send
Send


4 dagen geleden werd een straatkat in mijn huis geïnstalleerd met een zeer ernstige wond aan een van de voorpoten, de wond was allemaal open en had een hangende huid, ik stopte waterstofperoxide, gisteren realiseerde ik me dat ik grote wormen had, belde ik Een dierenarts en dit verdoofde hem, ik verwijder de wormen met een pincet, snijd en strekte zijn huid en pakte punten, maar vandaag merkte ik dat hij een klein gaatje had en binnen zag ik verschillende wormen, alles wat hij braakt, inclusief antibiotica Ik gaf hem in de melk zoals de dierenarts me vertelde. Ik maak me zorgen over zijn toestand en waarom hij nog steeds wormen heeft op de punten, zal dit normaal zijn? Wat raad je mij aan om te doen?

1 antwoord

De wond moet verder worden gewassen met waterstofperoxide en jodium. Verwijder indien mogelijk de wormen met een pincet, breng een litteken (gentiaanviolet) of wat struikworm (negasunt, smidvloeistof, enz.) Aan voor veterinair gebruik. Het antibioticum is belangrijk en om te braken moet het worden geïnjecteerd. Geef oraal serum erg koud. Ze kunnen je ook vitamines in gel geven (nutriplus laboratoriumgel virbac) om het te voeden. Ik hoop dat hij herstelt en bedankt voor het helpen. Ik volg je bevelen op.

Bedankt voor het antwoord Maux1, nu zet ik een littekenend moordenaar, echt bedankt voor je tijd, nog een prettige dag, groetjes!

Je moet hem een ‚Äč‚Äčantibioticum geven. Ga door met de kuren maar geef ook antibiotica, dit kan Ampicillin of amoxicillinesuspensie 250 mg, 3 ml om de 12 uur gedurende 1 week zijn.

Hallo, ik hoop dat je me kunt helpen kijken, mijn kat is verkeerd vorige week. Ik zag hem erg opgezwollen van het gezicht en dat maakte me raar en dat ik er 3 dagen niet kwam en de volgende dag barstte zijn wang en hij begon te veel pus te krijgen die hij niet wist wat te doen dus ik waste hem met waterstofperoxide en kneep in de pus nu heeft hij 3 dagen om haar van zijn gezicht te krijgen en pus komt er niet zoveel uit als de eerste dag maar ik weet niet wat ik elke dag moet doen Ik was hem Ik pers hem, ik zet violet En nu, maar een paar uur later, heb ik duidelijke pus, het is niet zo veel als de eerste keer, maar ik weet niet wat ik moet doen en ik ben bang dat het depressief zal zijn, het komt nog niet uit, het speelt en eet goed, maar ik weet niet wat ik moet doen alsjeblieft - Karen Rojas

reacties

Voeg een reactie toe

Breng het naar de dierenarts, klootzak.

Het kost je niet meer dan 200 peso. In dollars zijn ze iets meer dan 20 dll's. Als je denkt dat dat teveel is, ben je een inche marra. Ik wil zien wanneer je ziek wordt om te zien of je moeder je niet naar de dokter brengt omdat 'ze geen geld heeft'.

Ik geef zelfs om mijn zieke PLANTEN, ik breng ze naar de kinderkamer en koop ze hun medicijnen, stel je voor wat ik niet met dieren doe.

Als u WILT, neem dan overal geld mee.

Een levend wezen is een put0 LEVEND LEVEN, dom.

Voeg een reactie toe

Voeg een reactie toe

Voeg een reactie toe

Voeg een reactie toe

Voeg een reactie toe

Hello! Mijn tante heeft een kat die 2 jaar geleden hetzelfde heeft meegemaakt, blijkbaar vocht ze met andere katten en zij beet op haar keel zodat ze besmet was en niet genezen was haar wond gevuld met wormen. Toen nam ik hem zelf mee naar de dierenarts en hij vertelde me dat ik een Curabichera-spray moest kopen, dat is wat ze hier zeggen. Hij zwoer je dat door het met waterstofperoxide schoon te maken en het vervolgens in de wond te gieten, de vloeistof begon te genezen. Na 3 weken had ik niets meer, ongelooflijk stierven de wormen en begonnen te genezen.

Er zijn verschillende merken, maar ik denk dat veel werk. Volg mijn advies op en je zult het zien

Video: WHO'S MOST LIKELY TO CHALLENGE. We Are The Davises (December 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send