Dieren

Hoe het paard voor te bereiden voor het rijden

Pin
Send
Share
Send
Send


Een perfecte activiteit voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een buitenverblijf in de buurt van de stad. Kom en berijd een paard door het natuurpark Collserola (slechts 20 minuten van het centrum van Barcelona) en geniet van het uitzicht op de stad op een privéroute.

Om 9 uur haalt uw gids u op bij de deur van het hotel met een comfortabele minibus om u naar de faciliteiten te rijden.

Wanneer je in het centrum aankomt, zal je gids, een van onze gekwalificeerde instructeurs, je laten kennismaken met het paard waarop je gaat rijden en je helpen met poetsen en zadel. Eenmaal voorbereid, rijd je een tijdje op de baan om je paard te ontmoeten en zodat de instructeur je niveau kan zien. Als het de eerste keer is dat je op een paard rijdt of weinig ervaring hebt, maak je geen zorgen, hij zal je advies geven over hoe je hem kunt begeleiden, vooruit kunt gaan, draaien, stoppen.

Na dit eerste contact, en volgens uw niveau, de excursie door de heuvels, door bossen van dennen, eiken en johannesbroodbomen, om te genieten van de natuur. Er zal een einde aan worden gemaakt bewonder het uitzicht op Barcelona en maak desgewenst foto's van geheugen

Zodra de route is voltooid, verwijdert u het zadel en voert u de nodige remedies uit op het paard voordat u het terugzet naar zijn paard paddock en geniet van een rust op het terras met een snack En een drankje.

Rond 13:30 uur begeleidt je gids je terug naar het hotel of naar een willekeurig punt in Barcelona.

Wat houdt uw reservering in?:

 • Retour naar Barcelona per minibus met airconditioning, van deur tot deur. *
 • Helm (verplicht gebruik).
 • Paard of echte pony.
 • Gecertificeerde instructeur die je laat zien hoe je je paard moet voorbereiden, rijden en besturen. We hebben alleen Engelse stoelen om te paardrijden.
 • Ruiterroute door het natuurpark.
 • snack en drinken
 • Verzekering (primaire medische hulp).
  * Hotels in de stad Barcelona

rooster: dagelijkse vertrekken, behalve op zaterdag, van 9.00 tot 13.30 uur. Juli en augustus, dagelijkse vertrekken.
gesloten: 1/1, 6/1, 30/3, 2/4, 1/5, 24/6, 25 en 26/12.
talen: Spaans, Catalaans en Engels.
Ontmoetingspunt: Zodra de reservering is gemaakt, neemt de serviceprovider via e-mail contact met u op om het hotel of de accommodatie op te halen voor het ophalen. U moet een geldig e-mailadres melden.

 • Voor de veiligheid zal de route zich aanpassen aan de rijder met het laagste niveau (de route is om te genieten van het uitzicht: het zal voornamelijk joggen en passeren).
 • Het maximale gewicht om een ​​paard te berijden is 90 kg. Met deze informatie moet rekening worden gehouden voordat u boekt, omdat dezelfde dag van de excursie niet kan worden geclaimd.
 • Het is essentieel om voor de activiteit geschikte kleding te dragen voor paardrijden: t-shirt met lange mouwen, lange broek en geschikt schoeisel voor de berg met antislipzool (bergschoenen, sportschoenen of iets dergelijks). Het zal niet mogelijk zijn om de activiteit uit te voeren en heeft geen recht op teruggave van de deelnemers die de beschreven kleding niet dragen en degenen die onder invloed zijn van alcohol of drugs.
 • Het wordt aanbevolen om van april tot september zonnebrandcrème te dragen en een regenjas als de dag bewolkt is *, evenals een jas of softshell (de temperatuur in Collserola is een paar graden lager dan in de stad).
 • Het wordt niet aanbevolen dat zwangere vrouwen paardrijden.
 • Het is verplicht om een ​​geldig identiteitsbewijs of paspoort bij zich te hebben.
  * In het geval van motregen wordt de tour niet geannuleerd.

Toegang tot lessen en prijzen

Driemaandelijkse en maandelijkse passen - "voor kinderen vanaf 8 jaar oud, jongeren en volwassenen" geven u het recht om alle rijlessen bij te wonen die u wilt, voorafgaande registratie aan elk van hen, volgens het geplande schema en met de limiet van één les per dag.

De lessen duren 50 minuten en worden in het weekend en op feestdagen gegeven. De schema's worden aangepast op basis van het aantal en het niveau van de deelnemers en andere activiteiten die vooraf zijn gepland en gepubliceerd, zodat elke student zich voor hen aanmeldt.

Driemaandelijkse rijpas220 €
Maandelijkse rijpas120 €
Maandelijkse bonus van 4 paardrijlessen60 €
Driemaandelijkse Dressuur250 €
Privé lessen40 €
4 privélessen bonus135 €

De kleinere hebben ook hun ruimte in Huelica Muel. Voor hen, tot 7 jaar oud, hebben we speciaal aangepaste initiatie en overgang naar rijlessen. De lessen duren 20 minuten en het aantal plaatsen is zeer beperkt.

Essentieel voor paardenverzorging:

 • Basisverzorging van paarden: dit is de basisinformatie die u nodig hebt om goed voor uw paard te zorgen.
 • Verzorging van paarden en veulens per dag, week, maand en jaar: Heb je nagedacht over de tijd die nodig is om goed voor een paard te zorgen? Ik heb uitgesplitst wat je moet doen om voor je paard te zorgen per dag, week, maand en jaar.
 • Hoe veilig te binden: Waarschijnlijk is het eerste wat u moet doen wanneer u uw eerste paard krijgt, het in een stal of trailer te binden. Hier is hoe je je paard veilig kunt binden.
 • 02 van 07

  Basisprincipes van paardenvoeding:

  • Veelgestelde vragen over hooi: er is goed hooi en er is hooi dat de longen van uw paard kan beschadigen en andere gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Deze veelgestelde vragen helpen u het juiste hooi te kiezen.
  • Veelgestelde vragen over supplementen: uw paard heeft misschien iets meer nodig dan hooi. Hier zijn enkele suggesties om ervoor te zorgen dat uw paard alle voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft.
  • Water voor je paard: ontdek waarom zoet water essentieel is.
  • Giftige planten voor paarden: niet alles wat in weiden groeit, is goed voor je paard. Leer om giftige planten voor paarden te identificeren.
 • 03 van 07

  Schuil je paard

  De meeste paarden brengen een deel van hun tijd door in een post. Voor een goede verzorging en veiligheid van paarden moeten stallen, stallen en stallen correct zijn ontworpen. Leer hoe u uw schuren en wrijvingen kunt ontwerpen en onderhouden.

  Meer informatie over het beschermen van je paard:

  • Ontwerp van een taxischuil: als je geen schuur hebt, of zelfs als je er een hebt, geeft een hit je paard een plek om uit de wind te komen en nat te worden.
  • Stabiel ontwerp: het is opwindend om een ​​gebouw voor paarden te bouwen of aan te passen. Ontdek de ideale maat voor palen, vloeropties en plafondhoogte.
  • Voor- en nadelen van stallen en schuren: moet een paard in een stal wonen of 24/7 buiten doorbrengen? Er zijn argumenten voor beide partijen. Kies wat goed is voor uw situatie.
 • 04 van 07

  Essentiële paardengezondheidszorg:

  • Basistemperatuur ademen: leer hoe u de vitale functies van uw paard kunt opnemen.
  • Veelgestelde vragen over koliek: koliek kan eng zijn. Leer omgaan met koliek voordat u ze vindt.
  • Veelgestelde vragen over de bestrijding van paardenparasieten: regelmatig ontwormen is essentieel voor de goede verzorging van paarden.
  • Health check van paarden en pony's: weet hoe een gezond paard eruit ziet.
  • Tien essentiële elementen voor een EHBO-set voor paarden: Hier zijn suggesties voor een eenvoudige EHBO-set voor paarden.

  Ga verder naar 5 van 7 hieronder. 05 van 07

  Toilet- en hoefverzorging

  Voorbereiding is een belangrijk onderdeel van de zorg voor paarden. Uw paard moet minimaal voorbereid zijn voordat u gaat rijden of rijden. Elke dag een snelle voorbereiding is een goede manier om de conditie van de huid en de hoeven van uw paard te controleren.

  Meer informatie over de basisverzorging van hoeven en paardvoorbereiding:

  • Uw paard voorbereiden: leer uw paard voorbereiden, van oor tot staart, van kop tot hoef.
  • Veelgestelde vragen over schoenen: uw paard heeft waarschijnlijk geen schoenen nodig. Maar het is beter om op de hoogte te zijn voordat u een beslissing neemt.
  • Hoof Health - Lijster FAQ: Heeft uw paard stinkende voeten? Candidiasis kan het probleem zijn.
 • 06 van 07

  Aan boord van zijn paard

  Niet iedereen kan op zijn eigendom voor hun paarden zorgen. Instappen is de beste optie om uw eigen paardenverzorging te verzorgen. Je wilt de beste stal vinden, waar jij en je paard gelukkig zijn. Dit is waar je op moet letten, hoeveel het kan kosten en hoe je de stabiele gast kunt zijn die de eigenaren graag in hun schuren hebben.

  Zorg voor de beste omgeving voor uw paard

  Goede paardenverzorging betekent het bieden van de best mogelijke omgeving, die zo veilig en natuurlijk mogelijk is voor uw paard. Dat omvat het verstrekken van gezelschap, inzicht in de behoeften van oudere paarden en het schoon en goed onderhouden van hun omgeving.

  Video: SPRINGEN, op veel ANDERE PAARDEN rijden, hard LEREN, en LESGEVEN. Romy Oudshoorn (December 2022).

  Pin
  Send
  Share
  Send
  Send