Categorie Dieren

Dieren

Witte haai

Hoe lang is een haai? Grootte varieert per soort. De grootste haai is de walvishaai, die tot 39 voet lang meet. De grote witte haai kan tot 20 voet lang zijn.
Lees Verder
Dieren

Symptomen van mogelijke kattenziekten

9 symptomen die kunnen verraden dat je kat ziek is De meeste mensen met katten denken dat ze alleen maar moeten praten, het is zelfs gebruikelijk om een ​​stem te geven als ze naar je kijken met hun gezicht of wat grappig maken.
Lees Verder
Dieren

Paardeneducatie

Is het goed om te winden voordat je gaat rijden? LaEquitacion.com is een forum gewijd aan de bespreking van kwesties met betrekking tot de paardensportwereld in al zijn varianten.
Lees Verder
Dieren

Canarische Dam

Dit dier, dat ongeveer 50 kilo weegt, is afkomstig van de kruising van twee andere rassen.Het ras van de Canarische prooi, waartoe de hond behoort die gisteren de eigenaar in Madrid heeft vermoord, wordt als potentieel gevaarlijk beschouwd.
Lees Verder
Dieren

Snorharen van katten groeien terug?

Wat gebeurt er als je de snorharen van een kat snijdt? Antwoorden hier! De snorharen van katten hebben altijd grote intriges gegenereerd, niet alleen bij eigenaren van huisdieren, maar bij vele anderen die hun gebruik niet begrijpen.
Lees Verder