Categorie Dieren

Dieren

Honden met voedselallergie, wat te doen?

Hebben honden een voedselallergie? Er zijn veel tekenen die erop kunnen wijzen dat een hond aan een soort allergie lijdt. Hoewel het feit dat het vaak krabt en zonder duidelijke reden de meest voorkomende is, is het niet de enige, maar er zijn er nog meer.
Lees Verder
Dieren

EEN KLEINE KAT BADEN

Hoe een kat gemakkelijk thuis te baden Hoe een kat te wassen zonder te sterven in de poging? Is het mogelijk? Nou ja! De waarheid is dat, hoewel katten meestal een zeer goede persoonlijke hygiëne dragen, het soms nodig is om ze te baden.
Lees Verder
Dieren

Wat is de evolutie van soorten?

La evolución, conceptos básicos Seguro que todos habéis oído hablar de la evolución. Y seguro que cuando escucháis la palabra «evolución», se os vienen a la cabeza cosas como «monos», «fósiles», «Darwin», o incluso «pulgar oponible».
Lees Verder
Dieren

Hoe geef je je kat een pil?

Hoe geef je de kat een pil? De pil een pil geven kan een echte odyssee zijn. Er circuleren zelfs grappen onder dierenartsen die zo'n frequent en serieus probleem op een humoristische manier behandelen.
Lees Verder
Dieren

20 voorbeelden van eileiders

Ovoviviparous dieren Ovoviviparous dieren zijn een mengsel tussen oviparous dieren (eieren leggen) en viviparous dieren (die zich ontwikkelen in de baarmoeder van het vrouwtje).
Lees Verder
Dieren

Hoe een kat te berispen?

Hoe mijn kat te berispen Wil je je huisdier disciplineren en weet je niet hoe? Het is typerend dat iedereen je advies geeft om een ​​hond te leren zich goed te gedragen, niet om schoenen te bijten, zijn behoeften weg van huis te doen, niet om te blaffen.
Lees Verder